Kiinteistöoikeus
Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua kiinteistöoikeudellisten toimeksiantojen saralla. Tarjoamme mahdollisuuden kotikäynteihin ja toimistollamme on esteetön sisäänkäynti.
Kiinteistöoikeus

Kiinteistöoikeus - Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine

Kiinteistöoikeudellisten toimeksiantojen saralla Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Olemme täällä varmistamassa, että kiinteistökauppasi ja muut kiinteistöoikeudelliset toimenpiteesi sujuvat saumattomasti ja ongelmitta.

Kiinteistökaupat

Autamme kiinteistökaupan kaikissa vaiheissa, alkaen kauppakirjojen laatimisesta ja päättyen kaupan loppuun saattamiseen.

Maakaari

Tarjoamme asiantuntija-apua maakaaren mukaisissa asioissa, kuten rasitteissa ja kiinnityksissä.

Hallinnanjakosopimukset

Laadimme hallinnanjakosopimuksia ja neuvomme hallinnanjakoon liittyvissä kysymyksissä.

Kiinteistön lahjakirja

Autamme kiinteistön lahjakirjan laatimisessa, varmistaen että kaikki tarvittavat seikat tulevat huomioon otetuksi ja asiakirja täyttää lain vaatimukset.

Kaupanvahvistus

Tarjoamme apua kaupanvahvistusprosessissa, ja varmistamme, että kaikki kiinteistökauppaan liittyvät formaliteetit hoidetaan oikein ja sujuvasti.

Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine on tukenasi kaikissa kiinteistöoikeudellisissa toimeksiannoissa. Ota yhteyttä, niin varmistamme yhdessä, että kiinteistöasiat hoituvat sujuvasti ja asiantuntevasti.

Tarjoamme mahdollisuuden kotikäynteihin sekä toimistollamme on esteetön sisäänkäynti, varmistaen, että palvelumme ovat saavutettavissa kaikille. Tarjoamme myös maksuttoman alkuneuvottelun, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua palveluihimme sitoumuksetta.

Tarvitsetko oikeudellista apua?