Lakimies perheoikeuteen Mäntsälässä, Orimattilassa, Pukkilassa ja lähialueilla

Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine tarjoaa kattavia ja asiantuntevia perheoikeudellisia palveluita 17 vuoden kokemuksella, joilla helpotetaan perheen sisäisiä oikeudellisia asioita. Olemme erikoistuneet monipuolisiin perheoikeuden kysymyksiin, kuten avioeroihin, lapsen huolto- ja tapaamisoikeuteen, elatusasioihin sekä omaisuuden jakoon.
Perheoikeus

Tarjoamme mahdollisuuden kotikäynteihin ja toimistollamme on esteetön sisäänkäynti. Toimistomme sijaitsee Mäntsälässä, mutta palvelemme asiakkaitamme myös Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Porvoossa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Myrskylässä ja lähialueilla.

Juristi perheoikeuteen -Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine

Perheoikeuden alalla kohtaamme usein elämän herkimmät ja merkityksellisimmät tilanteet. Juristimme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia perheoikeuden asiantuntijoita, jotka tarjoavat yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaalle. Pyrimme ratkaisemaan perheoikeudelliset asiat tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti asiakkaan parhaan edun mukaisesti. Tarjoamme ammattitaitoista ja inhimillistä tukea näinä ratkaisevina hetkinä. Asiantunteva juristi perheoikeuteen on tärkeä apu prosessin jokaisessa vaiheessa.

Avioeroneuvonta ja-avustus

Tarjoamme apua avioeron kaikissa vaiheissa, alkaen neuvonnasta ja päätyen sopimusten laatimiseen. Tavoitteenamme on saavuttaa paras mahdollinen lopputulos asiakkaillemme ottaen huomioon heidän yksilölliset tarpeensa ja toiveensa. Panostamme avoimeen viestintään, selkeään neuvontaan ja asiakkaidemme tarpeiden huomioimiseen. Haluamme olla asiakkaidemme luotettava tukija vaikeissa elämäntilanteissa ja auttaa heitä saavuttamaan toivomansa ratkaisut perheoikeudellisissa asioissa.

Lasten huoltajuus

Avustamme asiakkaitamme laatimaan sellaiset huoltajuussopimukset, jotka turvaavat lapsen oikeudet ja hyvinvoinnin. Olemme kokeneita neuvottelemaan ja löytämään ratkaisuja myös monimutkaisimmissa huoltajuuskiistoissa, aina lapsen parasta ajatellen.

Avioehtosopimus

Autamme sinua laatimaan juridisesti pitävät ja oikeudenmukaiset avioehtosopimukset, jotka heijastavat sekä sinun että puolisosi toiveita ja tarpeita. Tavoitteenamme on rakentaa vankka perusta tulevaisuudelle, joka turvaa molempien osapuolten oikeudet ja intressit.

Lakimies perheoikeuteen varmistaa, että oikeutesi turvataan ja että saat parhaan mahdollisen neuvon ja tuen perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Tarvitsetko oikeudellista apua? Ota yhteyttä, kun tarvitaan lakimies perheoikeuteen. Sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää siitä, miten voimme palvella juuri sinua.

Tarvitsetko oikeudellista apua?