Perheoikeus
Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine tarjoaa kattavia ja asiantuntevia perheoikeudellisia palveluita 17 vuoden kokemuksella, joilla helpotetaan perheen sisäisiä oikeudellisia asioita. Tarjoamme mahdollisuuden kotikäynteihin ja toimistollamme on esteetön sisäänkäynti.
Perheoikeus

Perheoikeus - Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine

Perheoikeuden alalla kohtaamme usein elämän herkimmät ja merkityksellisimmät tilanteet. Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine on täällä tarjotakseen ammattitaitoista ja inhimillistä tukea näinä ratkaisevina hetkinä.

Avioeroneuvonta ja -avustus

Tarjoamme apua avioeron kaikissa vaiheissa, alkaen neuvonnasta ja päätyen sopimusten laatimiseen. Tavoitteenamme on saavuttaa paras mahdollinen lopputulos asiakkaillemme ottaen huomioon heidän yksilölliset tarpeensa ja toiveensa.

Lasten huoltajuus

Avustamme asiakkaitamme laatimaan sellaiset huoltajuussopimukset, jotka turvaavat lapsen oikeudet ja hyvinvoinnin. Olemme kokeneita neuvottelemaan ja löytämään ratkaisuja myös monimutkaisimmissa huoltajuuskiistoissa, aina lapsen parasta ajatellen.

Avioehtosopimus

Autamme sinua laatimaan juridisesti pitävät ja oikeudenmukaiset avioehtosopimukset, jotka heijastavat sekä sinun että puolisosi toiveita ja tarpeita. Tavoitteenamme on rakentaa vankka perusta tulevaisuudelle, joka turvaa molempien osapuolten oikeudet ja intressit.

Lakiasiaintoimisto Jyrki Roine on täällä varmistamassa, että oikeutesi turvataan ja että saat parhaan mahdollisen neuvon ja tuen perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme palvella juuri sinua.

Tarjoamme mahdollisuuden kotikäynteihin sekä toimistollamme on esteetön sisäänkäynti, varmistaen, että palvelumme ovat saavutettavissa kaikille. Tarjoamme myös maksuttoman alkuneuvottelun, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua palveluihimme sitoumuksetta.

Tarvitsetko oikeudellista apua?